064.00027: Persmededelingen van de Vereniging van Socialistisch Onderwijzend Personeel (VSOP) - Cop-Verbruggen, Yvonne
"Collection: Cop-Verbruggen Yvonne; Biografie: Yvonne Cop-Verbruggen was vanaf 1956 secretaresse van de Vereniging van Socialistisch Onderwijzend Personeel (VSOP)-federatie Sint-Niklaas-Dendermonde en vanaf 1960 lid en penningmeester van het Nationaal Bureau van de VSOP. Later werd ze ereschoolhoofd van de stadsscholen van Sint-Niklaas en bestuurslid van de Oudervereniging van de Moraal. Ze was ook lid van het Overlegcentrum ter Bevordering van het Onderwijzend Personeel (OBOS). Level of description: File; Series: 064: Archief van Yvonne Cop-Verbruggen"