fo006597: Louis de Brouckère - Waro
"Zwart-witfoto van Louis de Brouckère op een congres van de Socialistische Coöperaties in Brussel (Congrès Coopératives Socialistes), januari 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"