af004577: Roger De Wulf. Met een hart hard verder werken - SP Asse; Sanders, Willy
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP) Asse voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Roger De Wulf. Met een hart hard verder werken. Senaat. SP reken erop. Wetgevende verkiezingen 24/11/1991. V.u. Willy Sanders, Nerviërsstr. 85, 1730 Asse. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"