fo011666: Coöperatieve metaalgieterij in Gent - Beheyt, Jules
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van de coöperatieve metaalgieterij in de Begoniastraat in Gent. Opschrift achteraan: Fonderies & Constructions Mécaniques - Cubilot. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"