af003988: Juni 1998 - Honorin, Emmanuelle; Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 1998 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor hun programmatie tijdens de maand juni. Tekst: Juni 1998. Voodoo uit Haïti: do 4, vr 5, za 6, 20u30: Ti-Coca & Madame Nerval “et ses disciples”; zo 7, 14u30: Film, inleiding door Herman Schuermans, The Divine Horsemen van Maya Deren. Festival traditionele muziek Oost-Afrika en Indische Oceaan: di 9, 20u30: Setona, Soedan; do 11, 20u30: Wagogo Polyfonie, Centraal-Tanzania; vr 12, 20u30: Mila Na Utamaduni, Grand Orchestre Taarab de Zanzibar; zo 14, 15u00: Azmari, Ethiopïe (sic). Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen, algemeen reservatienummer: 03/248.01.00. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis werkt met steun van de Nationale Loterij, het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Dienst Externe Betrekkingen en Administratie voor Kunst en de provincie Antwerpen. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. Foto: Emmanuelle Honorin. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"