Syndroom van verworven immuundeficiëntie (SVID), acquired immunedeficiensy syndrome (AIDS): medische aspecten - Stevens, W.J.; De Clercq, L.S. (Antenne : kontaktblad voor morele dienstverlening)
"W.J. Stevens; L.S. De Clercq Fonds Suzan Daniel (FSD)"