fo003146: Inhuldiging kliniek Bond Moyson Menen
"Zwart-witfoto van de feeststoet ter gelegenheid van de inhuldiging van de kliniek Bond Moyson en de nieuwe burelen van de mutualiteit in Menen op 27 juni 1937. Opschrift op spandoek: West-Vlaanderen ontwaakt, weldra 100.000 socialistische mutualisten. Opschrift onderaan: Op 27 Juni 1937 hadden de inhuldigingsfeesten plaats van de kliniek Bond Moyson en der burelen der Mutualiteit. De kop van de feestbetooging. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"