pk001443: Chasseurs=sales cons - Reiser; Maison de la Culture de la région de Mons (1992)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend de karikatuur van een jager die met de loop van zijn geweer een haas tegen een boom houdt. De jager zegt : Le gibier a sa chance. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"