fo016922: Abraham Ruiz (1976)
"Zwart-witfoto van Abraham Ruiz bij het overhandigen van zijn boek : Geraardsbergen op de drempel van de 20ste eeuw, aan Arthur Coppez. 1976 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"