Berenice Abbott. Kunstenares met de kamera - Steenbergen, Renée (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Renée Steenbergen Fonds Suzan Daniel (FSD)"