af004887: Ivan Verleyen 1ste opvolger Senaat. SP met z'n allen vooruit - SP Dendermonde
"Affiche uitgegeven in 1987 door de Socialistische Partij (SP) Dendermonde voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Ivan Verleyen 1ste opvolger Senaat. SP met z'n allen vooruit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"