te001939: De tractor en de boer - Deltour, Louis
"Zie ook: sch000242 Tekening in houtskool voorstellend een boer zittend achter het stuur van zijn tractor is aan het praten met een landarbeider. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"