fo014163: Bedrijfsbezetting - Pans, Frans (1974)
"© Amsab-ISG Zwart-witfoto van een groepje mensen voor de deuren van een gesloten fabriek, wegens verhuis naar Gent, 1974. Opschrift op spandoek aan gevel: Usine occupeé. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"