af015635: Ken uw schrijvers, lees hun werk - Smeyers, Oscar; Vereeniging ter Bevordering van het Vlaamsche Boekwezen
"Affiche van Oscar Smeyers uitgegeven in 1939 door de Vereeniging ter Bevordering van het Vlaamsche Boekwezen voor een boekenbeurs. Afbeelding: tekening van een boek van Tijl Uilenspiegel. Tekst: Week van het Vlaamsche Boek 4 tot 10 November. Ken uw schrijvers. Lees hun werk."