ws0722: Snapshot van de website www.rescoopv.be van REScoop Vlaanderen, genomen op 2021-05-06. De harvest gebeurde ten tijde van de Corona crisis - REScoop Vlaanderen
"Collection: REScoop Vlaanderen; Geharvest met Heritrix-3.4.0 Level of description: File; Series: 762.W.1: www.rescoopv.be"