af003592: Film op dinsdag. Suffering and Smiling, documentaire over Fela & Femi Kuti & boekpresentatie 'Fela Kalakuta Notes' - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2006 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor de filmvertoning 'Suffering and Smiling' en de boekpresentatie 'Fela Kalakuta Notes'. Tekst: Film op dinsdag. Suffering and Smiling, documentaire over Fela & Femi Kuti, Dan Ollman / Nigeria & V.S. / 2006 / 65 min. / Eng. & Yoruba gespr., Eng. ondertiteling & boekpresentatie 'Fela Kalakuta Notes'. Dinsdag 7 april 2006 - 20u30, € 8 VVK - € 10 kassa. Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Res: 03/248 01 00 - reservatie@zuiderpershuis.be, www.zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis vzw werkt met de steun van de Vlaamse overheid, DGOS Belgische ontwikkelingssamenwerking, de provincie Antwerpen en de stad Antwerpen. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"