fo034640: Globe Aroma
"Kleurfoto van de start van een wijkfeest in de sociale woonwijk Papevest (Brussel), georganiseerd door Globe Aroma, 2015-2017. Een eenzame gitarist op het podium... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"