te002513: Doormidden - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen. Tekening van een man die op een ladder staat appels te plukken. Ondertussen is een man de boom en de ladder met een kettingzaag doormidden aan het zagen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"