fo013471: Socialistische Jonge Wachten van Leuven
"Zwart-witfoto van de Socialistische Jonge Wachten van Leuven. Groepsfoto met o.a. René Mast, Rik Vandenabeele, Bert Truyens, Charles Vloeberghs, Alfons Vranckx, Rik Marteaux, Nelly Boghe, Jeanne Mast en Virginie Dewit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"