med001522: NVV
"Reversspeld in de vorm van drie bloemen en daaronder een lint met de tekst: Vrouwenbond NVV: Nederlands Verbond van Vakverenigingen, Vrouwenbond NVV in 1948 opgericht door en voor huisvrouwen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"