fo001862: Coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit - Beheyt, Jules
"Zwart-witfoto van een winkel voor ellegoederen, merceriën van de coöperatie SM Vooruit. Gentbrugge, Kerkstraat. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"