af004225: Het andere boek - Winnepenninckx, Jef; Acco; CSC-Vormingswerk; CSC; Stulens, Jo (1991)
"Affiche van Jef Winnepenninckx uitgegeven in 1991 door CSC-vormingswerk (Bierbeek) en de Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid (CSC) (Leuven) voor een boekenbeurs. Afbeelding: tekening van het open boek Ceci n'est pas un livre. Tekst: Ceci n'est pas un livre. HET ANDERE BOEK 8/9/10 November 1991 C.C. De Borre • Bierbeek. Vrijdag 8 november / 20 uur: Opening literaire fototentoonstelling Nieuwe Namen en boekenbeurs. 21 uur: Literair gesprek tussen Mark Schaevers (Humo-moderator), Charles Ducal, Rita Demeester, Erik Spinoy en Gilbert Grauws. Zaterdag 9 november / Doorlopend boekenbeurs van 10 tot 20 uur. 20.00 uur: Doctorandus Pé brengt literair-muzikaal programma Het praatcafé van Drs. P. - Toegang 100 Bfr. Zondag 10 november / 10 uur: Literair ontbijtkafee. Walter van den Broeck wordt ondervraagd door Jos Borré (recensent De Morgen). 15 uur: Optreden van teater Pepijn, voor jong en oud. Doorlopend boekenbeurs van 10 tot 20 uur. Een organisatie van CSC Vormingswerk Bierbeek en CSC Gewest Leuven, i.s.m. uitgeverijen Kritak en Meulenhoff, kinderboekhandel Poespas, BRT Instructieve Omroep en Dienst Amusement, SEVI, Boekhandels: ACCO, PLATO, Leuvense schrijversaktie en vzw Paleis. Inlichtingen: 016/23.64.34. HEWLETT PACKARD. Nationale Loterij. acco. Verantw. uitg.: Jo Stulens, Mechelsestraat 70, 3000 Leuven. Ontwerp: Jef Winnepenninckx. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"