af000949: 1 Mei, socialistische feest - Bral, Luk; BSP; Luyten, Jan
"Affiche van Luk Bral uitgegeven in 1969 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de Dag van de Arbeid. Afbeelding: manifestanten met vlag. Tekst: 1 Mei, socialistisch feest. BSP. Verantwoordelijke uitgever: Jan Luyten, 11, Fazantenhoklaan, Brussel 15. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"