af006097: Leona Detiège, 2de kandidaat, SP 11 - SP-afdeling Antwerpen; Bartholomeeussen, Marcel
"Affiche uitgegeven in 1994 door de SP-afdeling Antwerpen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Leona Detiège, 2de kandidaat, SP 11. Verkiezingsdrukwerk. V.U.: M. Bartholomeeussen, Putsebaan 88, 2040 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"