Griet en Vicky wonen samen bij De Brug : 'Thuis' in een hedendaagse leefgemeenschap van religieuzen en leken - Raeymaekers, Gerd (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Gerd Raeymaekers Fonds Suzan Daniel (FSD)"