hs000041: l' Oeuvre, houtsnede nr. 16/60 - Masereel, Frans (L'oeuvre : soixante bois gravés, 1928)
"Houtsnede nr. 16 uit een reeks van 60, getiteld l' Oeuvre. Zie ook: ga000041Zie ook: hb000041 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"