140.00009: Notities en briefwisseling met coöperatieven (o.m. Hand in Hand-Aalst) betreffende vragen naar documentatie en informatie aan het Dokumentatiebureau. - BWP-Dokumentatiebureau
"Collection: BWP-Bureau voor Sociaal Onderzoek; Biografie: Op 1 februari 1914 werd door de Centrale voor Arbeidersopvoeding (CAO) het Dokumentatiebureel opgericht. Het werkterrein strekte zich uit over alle sociale zaken met uitzondering van wetgeving en parlementaire kwesties . Wegens de oorlog kende het Bureel voor Sociaal Onderzoek een onderbreking van z’n werking tot in januari 1919 . Gedurende deze hele periode was O.Vincart secretaris. Level of description: Item; Series: 140: Archief van BWP-Bureau voor Sociaal Onderzoek en haar voorgangers, Bureel voor Dokumentatie en Dokumentatiebureau"