af006261: Happening “Vrouwen en verkiezingen” - Socialistische Vrouwen (SV)
"Affiche uitgegeven in 1999 door de Socialistische Vrouwen (SV) voor de happening ‘Vrouwen en verkiezingen’. Tekst: Happening “Vrouwen en verkiezingen”. La noche Latino Americano. Vrijdag 7 mei 1999 vanaf 20 uur – Deuren 19 uur. Buurtcentrum Nieuwland, Nieuwland 62 – Gent. Voorstelling SV-verkiezingscampagne. Voorstelling vrouwelijke kandidaten. Politieke speeches worden afgewisseld met muziek, hapjes, cocktails en dansinitiaties in Latijns-Amerikaanse stijl. Organisatie: Socialistische Vrouwen vzw i.s.m. SVV, SP en CSC-Gent-Eeklo. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"