pr000182: Chili oktober 1973 - Masereelfonds (1973)
"Collection: Chili oktober 1973, Chile octubre 1973; Copyright 1974 bij F. Masereelfonds, Stalingradlaan, 18, 1000 Brussel Prent uit de reeks Chile Octubre 1973 uitgegeven door F. Masereelfonds voorstellend een pentekening uit Chili over de terreur door de militaire junta. Series: Chili oktober 1973, Chile octubre 1973; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"