Jeugdateliers : een reeks artikels bij de reizende tentoonstelling "Jeugdateliers" - Bal, Aug. J.; Stefens, Renaat; Heene, J.; Bal-Gerretsen, Eva (Brussel: Ministerie van Nationale Opvoeding en Nederlandse Cultuur; NDJ, 1971)
"Woord vooraf: Aug. J. Bal"