543.767: Dossier betreffende het bestuur en de activiteiten van CSC/SJ/IEV-afdeling Malle-Zwijndrecht - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"