fo021922: Protest van gepensioneerden - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van protest van de Socialistische Gepensioneerden, november 1982. Zicht op de actievoerders, verzameld in een inkomhal, met draagborden met opschrift: Pensioenrovers uit de Wetstraat - Halt aan de sociale afbraak - Genoeg ingeleverd! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"