af002481: Merci en bedankt - Culturele Centrale (1980)
"Affiche uitgegeven in 1980 door de Culturele Centrale voor een toneelvoorstelling. Afbeelding: zwart-witfoto van een groep werklozen die hun stempelkaart uitsteken. Tekst: VZW SPEELTEATER. MERCI en BEDANKT. toneelstuk gemaakt en gespeeld door WERKLOZEN. spelleiding en regie: REBECCA VAN LEEUWEN - ANDRE VERMAERKE. VOORSTELLINGEN: VRIJDAG 26 SEPTEMBER OM 20 UUR JAM-CLUB MEULESTEDESTEENWEG 25 GENT. ORG. CULTURELE CENTRALE (A.B.V.V.). TOEGANGSPRIJS: 50 F. WERKLOZEN GRATIS. Met de medewerking van de ASLK ALGEMENE SPAAR- EN LIJFRENTEKAS. Vrijgesteld van belasting op de aanplakbiljetten krachtens artikel 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"