Menukaart voor de liefde : Guy Swennen over geregistreerd partnerschap - Halford, Danny; Groenseneken, Guido (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Danny Halford ; Gyudo Groeseneken Fonds Suzan Daniel (FSD)"