af007985: De Filippijnse linkerzijde en Cory Aquino/La gauche philippine face à Cory Aquino - Centre International; AIB; LAI; Oxfam-Wereldwinkels; Christenen voor het Socialisme; Bevrijde Wereld; Terre Nouvelle; Defieuw, Willem
"Affiche uitgegeven in 1987 door het Centre International (CIC), de Anti-Imperialistische Bond (AIB)/Ligue Anti-Impérialiste (LAI), Christenen voor het Socialisme (CvS), Oxfam-Wereldwinkels, Bevrijde Wereld/Terre Nouvelle voor de conferentie De Filippijnse linkerzijde en Cory Aquino/La gauche philippine face à Cory Aquino. Tekst: Woensdag 4 maart 20u/Mercredi 4 mars 20h in CIC, Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel/au CIC, Bld Lemonnier 171, 1000 Bruxelles. Konferentie met/Conférence avec José Maria Sison. 8 jaar politiek gevangene van Marcos, ervan beschuldigd stichter en voorzitter te zijn van de Nieuwe Kommunistische Partij/Prisonnier politique sous Marcos pendant 8 ans, accusé d'être le fondateur et le président du Nouveau Parti Communiste. De Filippijnse linkerzijde en Cory Aquino/La gauche philippine face à Cory Aquino. Org.: CIC, AIB/LAI, Kristenen voor Socialisme, Oxfam-Wereldwinkels, Bevrijde Wereld-Terre Nouvelle. E.r.: Willem Defieuw, rue de la Caserne 68, 1000 Bruxelles. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"