te000012: Huisschilder - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Tekening van een huisschilder aan het werk, ruggelings afgebeeld. Rechtsonder signatuur DL, en datum september 1969. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"