af002757: Fakkeltocht door Antwerpen. Vrede zonder raketten - Drukkerskollektief De Wrikker; VAKA; De Vos, L. (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door het Vlaams Aktiekomitee tegen Atoomwapens (VAKA) voor een fakkeltocht door Antwerpen. Afbeelding: zwart-witfoto van een hand met brandende fakkel. Tekst: FAKKELTOCHT door ANTWERPEN. VREDE ZONDER RAKETTEN. 20 DECEMBER 1985. vertrek 17.30u. GROENPLAATS. aankomst 18.00u. VREDESMONUMENT (stadspark). org. vaka-antwerpen. vu: L. De Vos, Breughelstr. 31 03/218 65 60. DRUKKERSKOLLEKTIEF DE WRIKKER 03/233 73 54.. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"