b000939: 1959-1984, Bestuurslid Sparta-Ekeren
"Een tinnen bord met geschulpte rand en centraal op de bodem staat de tekst: 1959 - 1984 Bestuurslid Sparta Ekeren. Daarboven tussen twee samengebonden takken: 25 jaar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"