De Rooie Vlinder : Socialistische Aktiegroep voor de bevrijding van de homoseksualiteit (Gent: De Rooie Vlinder)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Periodiciteit : verschijnt 5 x per jaar. Op 27 april 1991 verscheen een extra editie"