te002391: Hersenen gekooid - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Tekening van een generaal, hij houdt een vogelkooi vast. In de vogelkooi liggen er hersenen van een man die met opengezaagd hoofd naast hem ligt... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"