fo004061: Inhuldiging van de 'Commussier' en de 'Square de Gand' in St-Raphaël - Azur-Studio
"Zwart-witfoto van de inhuldiging van de Commussier en de Square de Gand in Saint-Raphaël (Frankrijk), 21juli 1958. Zicht op de toespraak van schepen Gust Wallaert. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"