Vakbondsoriënteringen :[tweede document ter voorbereiding van het Buitengewoon Congres van het ABVV 1971] : oktober 1970 - Spitaels, Guy; Debunne, Georges (Brussel: ABVV, 1970)
"Verslag van Guy Spitaels ; voorwoord Georges Debunne"