med001777: Algemene Centrale voor Bouw-Hout en gemengde vakken van België
"Een metaalkleurige ronde reversspeld met daarop het logo van de Algemene Centrale voor Bouw, Hout en gemengde vakken van België. Onderaan de tekst; Belge. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"