De Bouwwerker : orgaan der Vakbonden aangesloten bij de Land. Federatie der Bouwarbeiders van België (Antwerpen: J. Chapelle; Brussel)
"Zie ook: Le Travailleur du BâtimentWijziging ondertitel: mei 1909: Orgaan van de Centrale Vereeniging der Bouwwerkers van BelgiëPeriodiciteit: maandelijksMotto: Vrijheid, welvaartRedactie: Aug. De Brouwere, J. Hans, H. Flips, L. Devilder, E. Gryson, Pierre Wergifosse, Prosper Van Schamelhaut, K. Bontinck; Volkshuis, Jozef Stevenstraat, BrusselDrukker/Drukkerij: Excelsior, Provinciestraat noord 126, Antwerpen"