fo026408: Betoging Anti-USA Interventie in Latijns-America Brussel 1985 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto genomen tijdens de betoging tegen de USA-interventie in Latijns-America. Met spandoek Getuigen voor Vrede Brussel, juni 1985. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"