fo011149: Tentoonstelling Harmonie 'Onze Plicht' Rekkem - Sam
"Zwart-witfoto van een tentoonstelling van Harmonie 'Onze Plicht' in Rekkem, jaren 1970. Zicht op een toespraak. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"