Studiecentrum voor Speciële Sexuologie 1953-1958 - Sleutjes, Martien (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Martien Sleutjes Fonds Suzan Daniel (FSD)"