med001017: Plaquette ter herinnering aan het Internationaal Maritiem Congres te Luik in 1939
"Een plaquette met aan de voorkant een afbeelding van een schip op een werf. In de linkerbovenhoek in een lauwerkrans: A.D. 1800 .Op de keerzijde de tekst: Souvenir du Congrès International des Ingenieurs Naval de Liège 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"