af000737: Bouw met de BSP 4 - BSP-afdeling Sint-Kruis; Naessens, Henri
"Affiche uitgegeven in 1964 door de Belgische Socialistische Partij (BSP)-afdeling Sint-Kruis voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: bouwblokken. Tekst: Bouw met de BSP 4. Gemeenteverk. Okt. 1964. Verantw. uitg. Henri Naessens Sportstr. St.-Kruis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"