af017441: Betaalbare kunst voor thuis - CSC (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid (CSC) voor de tentoonstelling Betaalbare kunst voor thuis in Schoten. Tekst: Betaalbare Kunst voor thuis. Georganiseerd door de centrale voor socialistisch cultuurbeleid. Stellen ten toon: A. De Beul – batik; F. De Meester – keramiek; L. De Reck – etsen, pentekening, aquarel; L. Hofman – prenatale kunst; Kim – brooddeeg; B. Maveau – tapijtcollages; Mevr. Mens – kantklossen. Opening door H. De Schutter. OP zaterdag 18 MEI v. 14-18u. zondag 19 MEI v. 10-18u. Deze tentoonstelling is vrij toegankelijk voor iedereen. In het kasteel v. Schoten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"